Gemachtigde opzichters maken de oversteekplaatsen veilig!

Op 22 december 2013

Borsbeek heeft een hart voor zijn schoolgaande jeugd, zoveel is weer duidelijk.  Vanaf januari 2014 zal een groep van niet minder dan negentien vrijwilligers instaan voor de veiligheid aan enkele zebrapaden in de buurt van de scholen. 

De voorbije jaren werden er herhaaldelijk verschillende oproepen gelanceerd via allerlei kanalen: de gemeentelijke website,  InfoBorsbeek, briefjes aan de scholen en zelfs via de krant. 

In het begin van het schooljaar heeft N-VA schepen voor onderwijs en jeugd Kristof Van de Velde zijn schouders mee onder het project gezet en met succes! “Ik heb kennissen, vrienden en collega’s aangesproken om hen warm te maken voor dit project. Van het één kwam het ander en door het engagement van een heleboel mensen kunnen we nu niet minder dan drie zebrapaden elke dag beveiligen!” 

“Ik ben al die kandidaten, waaronder ook collega-schepenen Ken Casier en Walter Kiebooms (allebei N-VA), zeer dankbaar om mee te doen zodat we de enige overgebleven gemachtigd opzichter aan de watertoren terug steun kunnen bieden in zijn job”, aldus schepen Van de Velde.

De opleiding, alsook het nodige materiaal en de verzekering voor deze vrijwilligers, wordt met veel plezier geleverd door de gemeente.

Ben je alsnog geïnteresseerd om een handje toe te steken en gemachtigd opzichter te worden? Contacteer ons dan snel: kristof.van.de.velde [at] borsbeek.org

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is