Oprichting jongerenafdeling N-VA Borsbeek

Op 4 februari 2019, over deze onderwerpen: Bestuurszaken, Jeugd, N-VA Borsbeek

Op vrijdag 1 februari hebben enkele ‘welpen’ van N-VA Borsbeek een jongerenafdeling opgericht.


Na een geheime stemming onder het toeziend oog van de regiocoördinator Zuidrand/Rupel, Axel Guldentops en de peter van de nieuwe afdeling, Michael Bryon werd het bestuur unaniem verkozen. Vervolgens hield het nieuw verkozen bestuur hun installatievergadering in jeugdhuis ’t Uitvlugt. 

“Onze ploeg kijkt er naar uit om activiteiten voor de jongeren in Borsbeek te organiseren en diegene die interesse hebben, kennis te laten maken met politiek en de zin van een maatschappelijk engagement. De jeugd is het Borsbeek van morgen”, zeggen voorzitter Matthew de Permentier en ondervoorzitter Matthew van der Vloet die samen het bestuur vormen met Nina de Permentier als secretaris en Dorien Vanlook als penningmeester.

Voorzitter van N-VA Borsbeek, Ken Casier is heel blij met de komst van de jongerenafdeling: “Ik ben ongelooflijk trots dat we een groep jongeren hebben die naast hun maatschappelijke engagementen als monitor bij speelweken of als basebalcoach, zich ook politiek willen engageren om de visie van N-VA uit te dragen bij de Borsbeekse jeugd.”
 

Michaël Bryon

Communicatieverantwoordelijke N-VA Borsbeek

michael.bryon [at] n-va.be

0486 94 01 27

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is