Wendy Somers versterkt N-VA Borsbeek

Op 12 december 2017, over deze onderwerpen: N-VA Borsbeek

Gemeenteraadslid Wendy Somers maakt de overstap van CD&V naar N-VA Borsbeek. Wendy Somers: “Toen ik in 2005 politiek actief werd, koos ik met veel overtuiging voor het kartel CD&V-N-VA. Helaas was N-VA toen niet actief in Borsbeek, waardoor ik een engagement bij CD&V opnam. Ik ben CD&V zeer dankbaar voor de interessante leerschool en de kansen die ik gekregen heb. Vooral de 3 jaar als schepen hebben mij veel kennis opgeleverd over het reilen en zeilen van de gemeente. Ik heb dan ook veel respect voor de mensen die er actief zijn.”

“De laatste jaren heb ik echter moeten vaststellen dat ik mij zeer goed kan vinden in het project dat N-VA hier in Borsbeek heeft uitgebouwd. Naast de sterke inhoudelijke standpunten is het ook gewoon een warme en hechte groep die ik graag vervoeg.”

N-VA voorzitter Ken Casier: “Wendy heeft zowel als schepen en als gemeenteraadslid bewezen te beschikken over een sterke dossierkennis en een warme persoonlijkheid. We zijn dan ook verheugd dat ze onze rangen komt versterken en zijn er van overtuigd dat ze zich onmiddellijk thuis zal voelen.”

“In 2012 hebben we duidelijk het vertrouwen van de kiezer gekregen om een nieuw project in Borsbeek op poten te zetten. Ook de volgende jaren is er nog veel werk aan de winkel en we zullen de komende maanden dan ook een sterk programma voorstellen aan onze dorpsgenoten. We zijn zeker dat Wendy zich de komende jaren met veel enthousiasme mee zal inzetten voor N-VA en voor Borsbeek!”

De N-VA fractie telt nu 10 gemeenteraadsleden op een totaal van 21.

 

extra info

Ken Casier (voorzitter N-VA Borsbeek): ken.casier [at] n-va.be of 0479 23 94 13

Wendy Somers: wenkesomers [at] hotmail.com of 0485 64 79 36

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is