Harry Steurs

Organisatieverantwoordelijke

Sinds enkele jaren zetel ik in de beheerraad van Borsbeeks Cultureel Centrum d’ Archipel en sinds oktober 2017 ben ik ook gemeenteraadslid.

Met overtuiging stel ik mij nu kandidaat op de NVA-lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018.   U vindt mij hier op de 10de plaats.

Na een lange carrière als chemie-procesoperator in de Antwerpse haven, geniet ik nu van mijn pensioen.  In mijn vrije tijd breng ik naast veel quality time met mijn 3 kinderen en 4 kleinkinderen, ook heel wat tijd door met theater, concerten, fietsen, wandelen en architectuur.

Door zelf meer dan 40 jaar muziek en toneel te hebben gespeeld, gaat mijn interesse uit naar al wat er in onze gemeente op cultureel gebied beweegt.  En dat is heel wat! Borsbeek biedt een zeer gevarieerde waaier aan van culturele activiteiten en belevenissen. En daar mogen we best trots op zijn!
Daarom zie ik het als een uitdaging om al onze culturele verenigingen ook naar de toekomst toe te blijven steunen en te optimaliseren in hun creatieve werking.  Want samen cultuur proeven en beleven verbindt mensen en maakt ons ‘rijker’!

Een hart voor Borsbeek, zoals ik het oprecht meen te hebben, reikt uiteraard verder dan enkel het culturele aspect.  Vanuit een 33-jarige professionele loopbaan in een bedrijf waar veiligheid zeer hoog in het vaandel gedragen wordt, wil ik deze ervaring met betrekking tot veiligheid, graag vertalen naar een algemeen veiliger Borsbeek.

Samen met uw steun, wil ik streven naar dé gemeente waarin elke Borsbekenaar zich goed en veilig kan voelen.