Toerisme

Zij die al eens graag de beentjes strekken tijdens een mooie wandeling door Fort 3, een Robiaantje drinken op het terras van de lokale horeca of fietsen langs onze vele trage wegen weten het al langer, Borsbeek is een mooie gemeente waar wel wat te ontdekken valt. Om ook anderen te laten kennis maken met al het moois wat onze gemeente te bieden heeft, sloegen we de handen in elkaar met een aantal gemeenten uit de Antwerpse zuidrand om ons als toeristische streek te presenteren. De zuidrand heeft namelijk heel wat te bieden. Mooie wandel- en fietstochten langs kastelen, hoeves, natuur en nog zo veel meer. Maar ook lekkere streekproducten die in de lokale horeca kan genuttigd worden.

Als N-VA Borsbeek hechten we dan ook veel belang aan het verder inzetten op toerisme binnen het grotere geheel van de Zuidrand. Want samen, hebben we echt wel wat te bieden!

Meer informatie: https://www.toerismezuidrand.be/nl/home

Nieuws over dit onderwerp

Interview van Radio Zuidrand met Walter Kiebooms

Doe een stukje vlonderpad cadeau in de gemeente Borsbeek! In de gemeente Borsbeek en om de waterhuishouding bij de aanleg van de nieuwe Schanslaan in regel te houden, voorzien ze in de aanleg van een …