Maryse Lenders-Crauwels

Maryse Crauwels ( °1966) is in 1988 in Borsbeek komen wonen.  Lenders mode en schoenen verhuisde toen van Wommelgem naar een gloednieuw pand aan de Herentalsebaan 247 te Borsbeek.


Maryse volbracht haar middelbare studies in de Sint Lutgardisschool te Antwerpen en in het Annuntia- instituut te Wijnegem.  Haar opleiding voor psychiatrisch verpleegkundige volgde ze aan het Sint Norbertusinstituut te Duffel.


Haar echtgenoot Jan Lenders leerde ze kennen tijdens een wedstrijd van SK Lierse. Ook nu is ze nog altijd gebeten door de voetbalmicrobe.  In 1987 trouwden ze en vervoegde ze haar echtgenoot in de zaak.  Ze kregen 2 zonen, Jochen (°1988) die in Malta woont en Jorn ( °1991).  In september 2016 stopten ze met de zaak en nu werkt ze als adviseur voor collega's uit de modebranche.


Haar vrije tijd brengt ze graag door met familie , vrienden, een wandeling met viervoeter Arthur, reizen, tennissen, decoreren van haar huis en snowboarden.
Gebeten door de politieke microbe, van thuis uit, was de stap naar de lokale politiek snel gezet.  Als nieuwkomer wil ze zich graag inzetten voor alle Borsbekenaren en in het bijzonder voor de lokale economie en het Sociale beleid.