Matthew De Permentier

Matthew De Permentier (1996) woont sinds zijn geboorte in Borsbeek. Als fiere inwoner wil hij nog lang in zijn geboortedorp wonen.

In 2015 begon Matthew aan zijn bachelor-studies Accountancy-fiscaliteit aan de Karel de Grote-Hogeschool. Tijdens zijn studies kreeg hij veel interesse in politiek. De standpunten van N-VA spreken hem bijzonder aan. Daarom sloot hij zich in 2016 aan bij die partij en werd hij in 2018 bestuurslid van N-VA Borsbeek. Als jongste lid van het bestuur wil hij mee het beleid van de gemeente bepalen en op die manier zijn medeburgers een stem geven.

Hij vindt open ruimte zeer belangrijk. Zo zouden Fort 3, het Mertensplein en het Floris Primspark beter onderhouden moeten worden. Fort 3 moet een ontmoetingsplaats worden voor jong en oud en de toegangswegen moeten verbeteren. Het basketbalveld op het Mertensplein moet vernieuwd worden en het voetbalveld op dat plein moet kunstgras krijgen. Een beach-volleybalveld moet worden overwogen. Voldoende inspraak is noodzakelijk om tot een goede burgerparticipatie te komen.

Matthew is erg sportief en speelt sinds zijn vier jaar baseball. Nu speelt hij bij het Nationaal Team Baseball.