Ken Casier

Ken (1989) is een quasi geboren en getogen Borsbekenaar. Hij woonde tot zijn 2 jaar in Berchem, waarna hij met zijn ouders verhuisde naar de Karel Soetelaan. Daar bracht hij zijn volledige jeugd door, tot hij in 2014 ging samenwonen met Eline, met wie hij sinds 2017 getrouwd is. Ken liep school aan het Xaveriuscollege in Borgerhout en ging daarna verder studeren aan de Universiteit Antwerpen waar hij een bachelor Politieke Wetenschappen en masters in de Toegepaste Economische Wetenschappen en het management behaalde. Hij is ondertussen werkzaam als functioneel analist in de IT-sector.

Ondanks zijn jonge leeftijd is Ken één van de anciens in de afdeling. In 2010 stond hij mee aan de wieg van N-VA Borsbeek, na reeds 2 jaar actief te zijn in N-VA WoWiBo (Wommelgem-Wijnegem-Borsbeek) en bij Jong N-VA Antwerpen. Als stichtend voorzitter van de afdeling leidde hij de ploeg in 2012 mee naar een verkiezingsoverwinning die het Borsbeekse politieke landschap serieus hertekende. Sindsdien is hij schepen van burgerzaken, lokale economie, communicatie en PR en van ICT.

Ook binnen de N-VA is Ken nog steeds zeer actief. Naast de lokale afdelingswerking zetelt Ken ook in het arrondissementeel bestuur van Antwerpen, de nationale partijraad en is hij voorzitter van het comité van toezicht, dat toeziet op het personeels- en financieel beleid van N-VA nationaal.

In zijn vrije tijd spendeert Ken de nodige uren aan het lezen van boeken, het kijken van films en je vindt hem nog steeds geregeld achter een Playstation. Tennis en fietsen houdt hem in beweging.